Wat doen wij?

We leveren complete projecten en monteren voor andere bedrijven

Hallenbouw

Een bedrijfshal bouwen is voor iedere ondernemer een grote stap. Of het nu gaat om uw eerste eigen bedrijfspand, of dat het niet uw eerste pand is die voor u wordt gebouwd. Hoe dan ook is het belangrijk dat u weet dat uw investering voor de lange termijn is. Buitink Montage heeft een ruime ervaring in het nieuwbouwen van complete bedrijfspanden, zoals bedrijfshallen, loodsen, warehouses, maar ook andere panden met een staalconstructies.

Staalconstructies

We leveren en monteren staalconstructies voor zowel de utiliteitsbouw als de agrarische sector. Als u een nieuw pand gaat (laten) bouwen, is uiteraard de kwaliteit belangrijk. Maar ook zaken als planning, uitstraling en duurzaamheid zijn van groot belang. Buitink Montage levert daarom uitsluitend constructies die duurzaam zijn geconserveerd. Bovendien zorgt onze no-nonsense aanpak voor duidelijke afspraken. Wel zo prettig voor de samenwerking en de doorlooptijd van uw project.

Dak- en wandbeplating

Een gebouw met een stalen constructie wordt standaard voorzien van dak- en wandbeplating. Maar ook bestaande panden die toe zijn aan een nieuw (en geïsoleerd) dak en/of wanden, kan worden gerenoveerd met sandwich panelen. Buitink Montage is sinds de start van het bedrijf actief in het leveren en monteren van dak- en wandbeplating van gerenommeerde fabrikanten.

Zonnepanelen

Uw (bedrijfs-) pand verduurzamen begint met isoleren, maar door zonnepanelen te installeren kunt u duurzaam uw eigen energie opwekken. Heeft u een groot oppervlakte ter beschikking, dan kunt u meer energie opwekken dan u zelf nodig heeft. De overtollige energie verkoopt u vervolgens aan de energieleverancier. Buitink Montage levert in samenwerking met Zontec, complete zonne-energie installaties.

Zontec.nl

Zontec is een leverancier en beheerder van duurzame energie-installaties. Wanneer er zonnepanelen op een dak worden aangebracht is het wenselijk dat het dak zelf ook nog decennialang meegaat. Mocht dit niet het geval zijn, dan organiseren Zontec en Buitink Montage een nieuw dak inclusief de nieuwe panelen.